28 Şubat 2011 Pazartesi

Yeni ilişkiler için kötü Hediyeler


aşk yeni bir ilişki tatil öncesinde iyi gidiyor ile havada ise, Yahoo Personals bu romantizm öldürebilir hediyeler kaçınarak yolda kalmasını sağlamak için bazı tavsiyeler vardır.

Kristen Sasser, Yahoo Personals 'online tanışma uzman, öneri için web sitesi kullanıcıları sorduktan sonra yeni ilişkiler için en iyi 10 en kötü hediye bir araya koymuştur. alıcının çok sinirlendiriyor çünkü ve cıvata bunları neden o tepesinde, özellikle liste yüzük takı vererek bulundu. "Bir hediye kişi ve diğerleri nasıl algıladıkları onlar yapar ya da bir ilişki tatili bir noktaya böylece onların düşünce nasıl bir sürü ifade," dedi. "Bunun herhangi bir düşünce koymak değil varsa, bunun çalışması için yeterli bakım olmadığını merak etmeye başladın."

iç çamaşırı ya da giyim Alış argümanlar her türlü neden olabilecek yanlış boy veren, çünkü kötü bir fikirdi.

çok az düşünce gösterdi çünkü çiçek veya çikolata gibi şeyler vermek klişe çıkardı.

Yahoo Personals 'sözcüsü Jason Khoury hayvanlar hiçbir bölge gitmek de olduğunu söyledi. "Birisi onlar sadece kalma görmeye başlamış ve ertesi gün öldü birinden tavşan tavşan almış hakkında yazdı. Bu gerçekten kötü bir alâmet ise," dedi.

Kendinizi de düz düşmek eğilimi hediye kılığında için hediyeler aldım. "Bir adam onun yeni kız arkadaşı Nintendo Wii satın almıştı ama diğer evinde konsolları bütün ve onu evinde tutmak için. Bunun için kim sormak zorunda Wii getirdi o varken o bir oyun kişi hiç? " dedi.

Burada Reuters kabul etmemiştir Top 10 listesi:

1. Eğer bağlılık algılanan seviye tatlım sindirmeye olabilir, takı hediye özellikle halka önlemek, teklif üzerinde planlama edilmiştir.

2. bir yüzük denize, bir şey, bir mutfak aletleri veya hediye kartı gibi kişiliksiz kabul edilebilir olsa da, düşüncesiz veya samimiyetsiz olarak yorumlanamaz olabilir.

3. Önlemek birlikte ilk tatil için iç çamaşırı hediye. Çok samimi olarak kabul edilebilir ve yanlış bir mesaj gönderebilirsiniz.

4. Eğer başka önemli daha sizin için hediye alıyorsanız kişinin daha kendi çıkarlarına odaklanmış olabilir geçişini sağlayacak bir spor fanatiği olmadığını biliyoruz, bu tür etkinlik biletleri spor gibi bir şey bencil Gifting.

5. Ofiste verimliliği teşvik işle ilgili maddeler genel olarak kaçınılmalıdır. Neden dinlenmek için bir zaman tatil döneminde çalışma getirmek.

6. Giyim hangi boyutta satın almak için ne emin değilseniz, özellikle saldırgan olabilir.

7. çok iyi kişi bilmiyorsanız hediye olarak Animals genellikle kötü fikir. Evcil büyük taahhütler ve yol çok birlikte ilk tatil için ciddidir.

8. Yeniden asla bir geçmiş ilişkiden bir hediye, özellikle de iyi bir fikir hediye.

9. çikolata veya çiçek kutuları gibi klişeler unut. Onlar biraz düşündüm göstermek ya da çaba.

10. için önemli diğer ihtiyaçlarını o olduğu için o kadar iyi görünmüyor diyebiliriz egzersiz elbise ya da spor ekipmanları / kendisi gibi kendisi hakkında bir şeyler değişmeye önerebilir kaçının hediyeler.

Um Guia ABC para Encontros em Col�gio