10 Mayıs 2010 Pazartesi

Aile ve ilişkiler üzerine İslami kurallar


Bekarlık ve kastrasyon gibi, iki kız kardeşi ya da bir kadın ve teyzesi (baba veya anne) ile evlenmek olduğunu, ister o yönde yeğeni veya yardımcısı evlenmesinin ardından teyzesi evlenir yasak, akrabalık bağlarını kopma korkusuyla.

Bu evlilik, örneğin "bana kızını evlendirmek ve kızımı veya evlilik kardeş verecektir Let şeklindeki fırsatlar yapmak yasaktır." Bu tür karşılıklı fırsatlar zulüm ve adaletsizlik bir form ve Haram vardır.

İslam), hangi hangi evliliğin sona sonunda zaman iki taraf tarafından kabul süreyle bir evlilik sözleşmesi olduğu mut'ah (geçici evlilik yasaklamaktadır.

ona süre sonra biten bir banyo alarak kendini (arıtılmış kadar İslam bir adet gören bir kadın ile) ve cinsel yasaklar da anal ilişki yasaklamaktadır.

Diğer adam önerisini geri çekti olmadıkça veya ona izin veren bir adam, bir kadın başka bir adamla zaten ona önerdi evlenme teklif etmek yasaktır.

Bu veya bir bakire onun izni almadan ona danışmadan bir önceden evli kadınla evlenmek yasaktır.

Bu ve'l-baneen (yeni evli çift) "Bi'l-rafaa 'dilek (yasaktır neşeli bir hayat ve birçok oğulları)," bu Jaahiliyyah, kızları nefret insanların tebrik çünkü.

Boşanan kadın Allah onu rahim içinde yarattığı (eğer hamile ise) gizlemek yasaktır.

Bir karı koca konuşmak yasaktır (başkalarına) evli yaşam samimi davranışları hakkında.

O ya da kocası aleyhinde bir kadın açmak için hafifçe boşanma almak yasaktır.

Bu bir kadın için başkasının için, boşanma sormak gibi boşanma böylece ona evlenme bir kadın bir erkek soran olarak yasaktır.

o eğer melekler ona lanet edecektir çünkü eşi onun izni veya uzakta iyi bir neden olmaksızın onun yatağından tutmak olmadan kocasının para harcamak, yasaktır.

Bir adam babasının eşi ya da hamile bir adam bir kadınla ilişkiye sahip olmak evlenmek yasaktır.

Bu adam azl (çiftleşme interruptus uygulama için) Boş karısı ile onun izni olmadan yasaktır. O daha önce ne zaman eve gelecek onları haberdar olmadığı sürece bir adam için yolculuğundan gece geç saatte eve dönmek ve ailesini korkutmak, yasaktır.

Bir adam) rızası veya rahatsız edici karısı yüzden ona servet verecek unutmayın olmadan karısının Mahr (çeyiz bir şey almak yasaktır.

İslam kendileri (tabarruj) bir ahlaksız göstermek için kadın yasaklamaktadır. Ayrıca kadın sünneti aşırı formları kesinlikle yasaklamaktadır.

Kadınlar kocasının evine onun izni olmadan kimse itiraf etmek yasaktır; onun genel izin kabul edilebilir çok uzun onlar şeriat sınırları içinde kalmak gibidir.

Bu boşanma halinde) bir anne ve çocuk (ayırmak yasaktır; kişinin kadınlar aptalca (bir ahlaksız biçimde davranmak) izin vermek değil, bir şey söylemek; gaze dolaşırım her yerde Kişinin izin ve kasıtlı bir bakış ile kaza bakışta takip .

Dating Regeln kann dazu f�hren Dream Match Karriere