3 Temmuz 2010 Cumartesi

Üç Adım Online Dating Demystifying için

Jenna ile Wortham

Online olarak son sezon olarak komplike olabilir "," ama tıpkı yanıltıcı olabilir ipuçları ve dijital talip sinyalleri deşifre çalışıyorum Lost çıkıyorum.

Ben Cumartesi günü bir makalede rapor gibi, OkCupid bir tanışma siteleri, ne ve ne kendi sitesinde çalışmıyor anlamaya alışkanlıkları ve üyelerinin modellerini analiz edilmiştir.

Ben birlikte istatistikçiler ve matematikçi şirketin takım yanı sıra diğer tanışma uzmanlar bazı noktalardaki çekti ettik ve yazarlar dışında sürecinin bazı gizem almaya yardımcı olur.

Adım: Profil

Yaratıcı olun. size ilham eksik yapıyorsanız, sizin Facebook profili birkaç ipuçlarını alın. show "Kalkınma" Profil tutuklanan gibi değinen benzer bir bara kapağı bir Yankees giyen için - biraz sohbet yem ile ilgilenen tarayıcı kaynağı olur.

Sonra online kolu's. "Kullanıcı adınız ile bazı zaman ayırın ve o eşsiz" dedi yapmak Diane Berry, konu hakkında kitaplar yazmıştır Buluşma uzmanı. "Julie65 sıkıcıdır; Dancing Queen değil."

Seçin profil resmi akıllıca. En iyi varlıklar off gösterilen en tepkiler almaya muhtemeldir, ancak istediklerinizi olmayabilir. OkCupid bir hayvan, bir geziye kendinize bir fotoğrafı seçerek veya bir aktivite yaparak daha gerçek bir konuşma neden olasılığı buldu.

İkinci Adım: Mesajlaşma

Skip standart tebrik. OkCupid bu kelime "hi ile ilk mesaj off tekme bulundu," yahu "veya" howdy gibi "hello" ya da "hey" olağandışı saygılarımla daha düşük cevap oranları yol açtı. "

Kaçının Internet argo. Bu sohbet sırasında işe yarayabilecek bir aceleyle yazılmış metin mesajı, ancak "LOL" veya "gibi kısaltmalar O rly?" Anlamlı, OkCupid göre bir yanıt olasılığını azalttı.

kolay övgü üzerine gidin. Bu no-beyin cazibe ilk mesaj bırakmayı gibi gözükebilir, ama geri teper olabilir. OkCupid günü gibi kelimeleri doz aşımı "sıcak" ya da "muhteşem" veya "ilk mesajı seksi" olarak kamuflaj yoktu, o engelledi.

Daha iyi sonuçlar için, daha rahat bir yaklaşım denemek Joel Simkhai, iPhone uygulama Grindr kalma kurucusu dedi.

"Ne zaman ilk temas dikkatini çekmeye ing İsteyen kimse bir şey söyleyin, "dedi. "Yaratıcı olun ve profil referans bir şey düşünün. Bir soru her zaman iyi bir şekilde başlangıç yaklaşım bitecek. Bir soru daha kolay alıcı nasıl cevap bilmek için yapar. "

Üçüncü Adım: Tarih

Pick yere rahat. Opt mutlu bir saat ya da bir kahve dükkanı için değil - bir oyun ya da dört akşam yemeği. kimya orada değilse, size kolay bir çıkış olacak.

Dürüstlük en iyi politikadır, ama mâkul. Hala bir Facebook ve Twitter eski izliyorsunuzdur olabilir ve banka denge endişe, ama ilk buluşma yeri bu endişeleri hava değildir. tarihinizi profili Skim buluşmak önce orada sohbet eden bir sükunet halinde ekrana getirmek için ilgi birkaç puan seçmemde bitti.

Her şeyden önce, Julie Spira, konu hakkında bir kitap yazdı online bir uzman dating, sizin onları googled bile, büyük olasılıkla var tarihinizi söyleme dedi.

Okuyucular, aşağıda tartın. Ne çalıştı - ve sefil başarısız - bu online karanlık dünyasına uzanan navigasyona geldiğinde?