30 Ağustos 2010 Pazartesi

Miss İngiltere başlığı soymak


Miss İngiltere Danielle Lloyd her başlığın bir dergi o bir yargıçtan dating olduğunu anlattıktan sonra elimden alındı ona zafer önce.

Lloyd o İngilizce Premiership futbolcu Teddy Sheringham ile bir ilişki iki aydan fazla yarışma öncesi Şubat ayında olmuştu - bu daha önce iki tek alayı gecesi kendi romantizm başlamıştı iddia edilmiş olduğu anlaşıldı.

Eve dergisine verdiği röportajda konuşan İngiliz gazetelerinde Cuma günü bildirdiğine göre, o bir çift ayakkabı olduğunu Sheringham Noel için onu satın hakkında şöyle yorumladı: "Teddy bu görüş hiç unutmayacak. Hala yatakta ben" açıldı mevcut , Daily Mirror tabloid göre.

Yarışma organizatörleri de rahatsız o üstsüz sonraki sayısında poz olacağını söyledi son tanıtım Playboy dergisi ile ilgili, sonra idi.

'Miss İngiltere 2006' hemen geçerli "bir bildiri yayınlanan dediği gibi" basın ve dergiler ve bir sonraki sayının Playboy web sitesinde verilen tanıtım son iddiaların ardından, ne yazık ki Danielle Lloyd ona başlık şerit karar verdim Perşembe günü Miss İngiltere web sitesi.

"Biz çok bu eylemin gerekli olan üzücü ve biz onun geleceği için en iyi dilek."

Copyright © 2006 Agence France Presse.