2 Eylül 2010 Perşembe

Polis Karakolunda Thief Kırlangıçlar Engagement Ring


Hollis, NH - A boyacı o görünüşe göre polis karakolunda sorguya mola kanıt yutuldu çalışıyordu kınamak bir $ 7.000 elmas nişan yüzüğü alarak suçlanan - ve kaset, polis Salı söyledi yakalandı.

Kenny Narron, 44, Richlands in, NC, hırsızlık ve sahtecilik kanıt suçlandı. Doktorlar 1,2 ayar yüzük almak için acil cerrahi zorunda kaldı. Narron hasta yatağında kendisiyle yapılan arraigned oldu.

Polis halka Merrimack bir kınamak bir yatak ki Narron geçen ay boya üzere işe olmuştu altında saklı olduğunu söylüyorlar. Sahibi kardeşinden yüzük saklandığını söyledi zaman haklıydı kadar kardeşinin sevgilisi göremezsiniz bu yüzden.

Ama sahibi bir gün, onun 16 yaşındaki oğlu ev Narron dışarı ana yatak gelişi bulmak için, bir polis beyanname göre geldiğini söyledi.

"Halka evrak ile birlikte onun yatağı altında tutuldu ... o ve ne zaman o halka kontrol onun yatak çarpık keşfetti, o eksik buldum," affdavit dedi.

Narron Hollis Emniyet Müdürlüğü olarak sorgulandı. Zaman araştırmacılar birkaç görüşme yapmak için bir kaç dakika oda sola, odasında bir güvenlik kamera Narron halka yutma ve bir çekmece içinde beyaz bir mücevher kutusu koyarak gösterdi. Polis ayrıca onlar elmas için evrak kadar yırtılmış rastladım dedi.

"Seni halk ve konum varken kameraları her yerde insanların kafasında geçer emin değilim, ama evet, bu kaset," Teğmen James Sartell söyleniyor.

NewsDay.Com

De Top 5 van dating en relaties tips voor vrouwen