7 Eylül 2012 Cuma

Bekarlar Arkadaş Soruları Aydınlatıcı


Boşandıktan sonra, zaman tekrar çıkmaya başlaması için doğru hissettiği zaman, akılda tutulması gereken birkaç şey vardır.

Başka bir kişi ile ne oluyor yüzeyinde her zaman açık değildir. Eğer bilgi toplamak ve onları tanımak gibi bu nedenle bazı iyi yerleştirilmiş ve iyi niyetli bir soru ile başka bir kişinin derinliği daha fazla dikkat olabilir düşünün.

Ve sadece dikkatli olmak - İlk sessizce bu soruları sormak için daha iyi. Sevgilinizin meta-iletişim davranışları ve dikkatli vücut dili yanıtları, hesap solunum, göz teması ve konuşma kalıbı içine alarak izleyin. Duymak ve kabul sözlerini ama eylemleri ile doğrulamak için deneyin.

Aşağıdaki birinci ve üçüncü sorular biggies ve bu takip için bir ilişki olup olmadığına karar vermek bir bilgi hazinesi içermektedir. Orta soru günlük rutinleri açısından bilgilendirici ve olası uyumluluk hakkında daha fazla.

Bu soruların dışarı rulo hangi sırayla size kalmış. Üçü aynı anda oyun olabilir. Bu sorulardan herhangi birine sahip çok kırmızı bayraklar var mı? Eğer öyleyse siz yapabilirsiniz gibi zarif bir şekilde olabildiğince dışarı yay.

1.Foundational Sorular: Annen, baban ve kardeşleriyle gibi ilişkiniz nedir? Şansı cevabı devam eden bir bittersweet bazı iş karışımı vardır. Hatta en iyi ilişkiler çalışması gerektirir. Sen iyi gibi ne iyiye gidiyor ne duymak gerekir. Ne sizin kalma ilişkiye yansıyor olması muhtemeldir kökenli bir kişinin ailesi çok iyi ve iyi değil.

Eğer partner ilerleme varsa, büyük olasılıkla sorunun yanıtları insanlar tanımak olacaktır. Eğer test edilecektir zaman. Kişinin anne ne işe yarıyor sadece başlangıç. Orada-yasalar da vardır, yarım ve üvey çocuklarıyla kiminle yetişkin ilişkileri olacak.

2. Agrega Sorular: Sizin ritüeller nelerdir? Adını ve bir kitap okumak geçen sefer ne oldu? Kaç saat bir hafta çalışır, spor ya da televizyonda iş haberleri izledin mi? Inancını uygulama nedir? Nasıl video ya da bilgisayar oyunları oynamak ve internet üzerinde asılı dersiniz? Izlemek ya da porno katılıyor musunuz? Hobileriniz nelerdir? Nerede tatil yapmaktan hoşlanırsınız?

3. Kicker Sorular: Onların diğer önemli olduğunu düşünüyor başka kimse var mı? Bir sevgili dostum bu bana uyarılır. Sen onlar gerçekten ücretsiz yalnızca bir kişinin piyasada olduğunu düşünürdüm, ama bu her zaman kararsızlık bu çağda böyle değildir. Serbest görünen kişi kararsız ilişkisi içinde aslında olabilir. Onlar size söyleyemem Şansı, ama size göstereceğim ve size doğru yolu sorarsan belki sana.

Bütün bu sorular ile, sabit dinlemek ve ortaya ve gizli ne için yakından izliyorum. Bunu yakalamak olabilir eğer anlatmak için diğer istekli, nedir?