28 Ağustos 2011 Pazar

Ive 'A Few Şeyler


Bir şey sizin için sahip olmanız gerekir.

Aşağıdakilerden en az birine sahip olması gerekir: fiziksel ve zihinsel olarak size meydan sağlam bir hobi, keyif aldığım bir müzikal yetenek, iyi bir iş, gerçek yaşam hırs, süper karizmatik bir kişilik, vb yansıttığını okulda iyi bir temel bir şey. Eğer başka bir şey değildir, hiçbir şey çekecektir.

Tüm bu şeylerin içinde gelmelidir. Bu çekirdek kişilik olmalıdır. Bu kız çekeceğini düşünüyorum, çünkü belli bir hobi olamaz. Kız etkilendim olacağını düşünüyorum, çünkü okulda büyük bir seçmeyin. Sadece kız almaya giden bir kişilik etkilemez. BE birisi / bir şey gerekir.

Kendiniz gibi olmalı. Kendi şirketi gibi olmalıdır. Eğer yalnız size çok önemli değil. Kendini eğlendirmek ve kendi takipçiliği ile mutlu olmak gerekir.

Aynı zamanda başkalarının şirket gibi küçük bir dereceye kadar, yalnız kalmaktan mutlu olduğunu. Bir adam, bir yalnız adam bir bit olması gerekiyordu ama nasıl sosyalleşme bilir.

Bakın az duygular, o kadar iyidir. Her zaman yedekte bir şey tutun. Her zaman bir gizem biraz var. Her zaman biraz tahmin edilemez. Tecrübesi ile gizemli bir garip ya da önceden kestirilemez, kararsız ya da iştahlı olmadan olmadan nasıl öğreneceksiniz.

Kadın peşinde olmamalıdır. Kadınların peşinde, ya da belirli bir kadın pantolonunun içine almaya çalışırken, bir zihniyet varsa, kaybedersiniz.

Bunun yerine, bir kadının yaşamına bir tahliye olacağını tutum olmalıdır, diye bir yalan hile yürek faresi olacak ve o hile ve aksi kanıtlanana kadar, kalp kırmak, yalan olacak. Not kelime kanıtlanmış.

Kadınlar onlar yalan farkında değilsiniz. Bir kadın onun yeni erkek arkadaşı ile kapı dışarı yürüyüş, break up, gözler köşeli bakmak ve "Seni gerçekten seviyorum" ve pek çok erkek sadece ona inanmazlar söylüyorlar, ama inanç dinlenme güvenli ki o onlara geri gelecektir.

Yine, kadınların peşinde olmamalıdır. O (onun kim olursa olsun) sizi çekici bulur, o takip edecek, henüz çekilmeden sürece bir kişi bir şey takip edemez. Geri çekilmek zorunda görünmesi gerekir.

Çok hafif Advance, sonra geri çekilmek. Eğer onu fark görünmüyor, çünkü bir kadın sizi görür ve onun ne gördüğünü sever, sık sık, o sizi karşılamak için bir yol bulacaksınız. O sizinle konuşmak için bir yol bulacaktır. O hayata almak için bir yol bulacaktır. Günümüz toplumunda bir kadın takipçisi olacağız.

Potansiyel olarak gördüğünüz her kadın düşünün ve onları rahat tarihlerde almalıdır. Kurallarına göre.

Özgül zaman / mekan / etkinlik weeknights tarihleri. İkinci tarihe göre yakın öpücük. Gizemli olun. Bir beyefendi, nazik-MAN yazıldığından olun. Duygusal düz kalan tüm doğru hamle yapma henüz ince taktik, öğrenin. NO beklentileri var. Bir kadın görür ve onun ne gördüğünü sever, o yakında bir ilişki / cinsellik / evlilik olmak hayal olacaktır.

Deneyim iyi bir öğretmendir. Sadece 'hata' hiçbir şey öğrendikleri, ancak bu hataları yapmak gerekir.

Kısayolları vardır, aidat ödemek zorundadır, yaşam hatalar yapmak gerekir. Neyse ki bu site ve ne olursa olsun 'yöntemini' bu hatalarından öğrenmenize yardımcı olacak gibi. Fakat yine de, hiçbir gerçek kısayolları vardır, hata yapmak gerekir.

Hayatınızda belki de daha fazla, en az bir kez kendinizi aptal olmak gerekir. Ciddi kalp hayatında en az bir kez, belki de daha fazla kırık olması gerekir. Birçok kadın güncel gerekir. Pek çok kadın güncel gerekir. Pürüzsüz olması için denemek gerekir, bir 'oyuncu' olmak için denemek gerekir, onu yakalamak için çalışıyor süreci başlatmak almak için denemek gerekir. O değilse, onu dökümü ve çok hızlı bir şekilde hareket gerekir.

Günümüz dünyasında çoğu erkek, chumps.

Hollywood filmleri, edebiyat, sanat, medya, hepsi size karşı çalışıyor olacak. Eğer doğru yaparsanız, bir kadın düşmanı arayabilir veya çok talepkar olduğunuzu söylüyorlar. O bencil bir b * tch, ama Kylie Minogue gibi görünüyor, çünkü bir kadın ile uymazsanız, size fındık konum söyleyeceğim. Eğer doğru yaparsanız kadın başlangıçta sizi küçümseyen görünüyor.

Ama doğru bunu yaparsak, kadınlara, onların merak pike içinde küçük bir ses var ve kendilerini rağmen dayanılmaz bulmak olacaktır. Ve sizi takip edeceğiz. Ama onlar da sizin sadece bir hareket olup olmadığını görmek için acımasızca test edeceğiz.

Emniyetsiz erkeklerin, güzel kadınların esas olarak onların arkadaşları etkilemek için tarih. Emniyetsiz erkekler çoğunlukla kendilerini daha iyi görünmesi için kupa kadın istiyorum. Emniyetsiz erkek arkadaşlarınızı etkilemek için ya da civciv almak için sıcak spor araba sürmek için istiyorum. Emniyetsiz erkek swoopy motosiklet arkadaşlarınızı etkilemek ya da civciv almak istiyorum.

Öte yandan Real erkek, gerçekten ilginç ve çekici çünkü onları açmak iyi bir arkadaşlık, tarih kadın. Görünüşe göre, en önemli çok önemli değil.

Bir kadının eğlenceli olmasının yanı sıra hafta sonları onlarla müdahalesi keyfini çünkü gerçek erkek spor otomobiller var. Bir motosiklet kulübü ait olduğu gerçek erkekler onlara çalışan ya da onlara ek olarak yarış zaman zaman bir kız joyride vererek sevgi, swoopy motosiklet var.

Sizin için en iyi kız, iyi bir vücut ve genellikle mutlu bir kişilik 'sevimli' denebilir biridir ve onu hayatınıza gelen açık olması. Birçok çocuklar kadar niyet o muhteşem elmas için, onlar kendi ayakları inci sepet görmüyorum.

Sizin için sağlıklı bir zihniyet olduğunu, güzel kız, o sadece çok sevimli ama daha az çekici birisi yanı sıra gelince kör olmayacak, olacak o kadar kötü.

Bazen geeky lise fotoğrafları Paris Hilton, Tara Reid gibi insanlar göreceksiniz, ve bu sizin için bir eğitim olmalıdır. En güzel kadını bugün yarın bir kurbağaya benziyor, ve bunun tersi de olabilir.

Bir kız hiç "disses" ise, hemen onu arayın. Ince ruhlu olabilir ama onu sadece duymuş ya da sevmediğim bir şey gördün ve onu tolere edilmeyecektir ettik bildirin. Diye devam ederse, onu dökümü.

Araba sürüş yapıyorsanız, kenara çekin ve şimdi çıkmak istiyorsa sorabilirsiniz. Tolere dissing, oyunlar, koyun-çıkışlar ya da benzeri hiçbir koşulda etmeyin. O ab * tch ve onu denilen, çünkü sizin için daha iyi uzaklaşır. Onu kurtulmak demektir.

O sadece test varsa, o yürüme mesafesinde, ama döneceğim. Her iki durumda da ona gidin ve geri görünmüyor izin vermelisiniz. O iyi, yapraklar. O geri geliyor, o sizin için daha fazla saygı duyuyorum. Her iki şekilde de, kendiniz için ayağa kalkmaya ve uzun vadede kazanmak ya da yolu.

Her zaman, bir kadın ilişkinin yürüme mesafesinde ve arka görünmüyor ki inanması gerekir. O, onu daha az ilişki bakım inanmak gerekir.

Şu anda bir ilişki vardır ve kadının o kısa curlies var düşünüyorsa, onu dökümü ve yeni bir kız almak gerekir. Sizin lehinize asla doğru aksi halde işe başlamak zorunludur. , Daha az umurunda bir, en fazla güce sahip. Her zaman.

Önceki işleri veya kız geri dönecek olursak, bir kaybetme teklif olduğunu.

Hayallerinizdeki kız kız hayal olmayabilir. "İlk görüşte aşk" tehlikelidir.

Hayallerinizdeki kız, ilk bakışta ilgisiz görünüyordu bile, sizi takip edecek ve bu konuda herhangi bir hata olacaktır.

Sizin için doğru bir kız yakında konuşmak kolay ispat edecektir. O gerçekten ilgi ile sizi şaşırtacak. Yavaş yavaş, çok yavaş yavaş en iyi davranış, her zaman olmak zorunda değilsiniz şafak olacaktır.

Tüm bu sizin için hatırlaması çok fazla gibi görünüyor, henüz orada değiliz ama doğru yolda olduğu gerçeğini konfor, doğru sitesi ziyaret, doğru malzeme okuma ve süreç içinde sadece konum . Bu bir süreçtir.