3 Eylül 2011 Cumartesi

Saygı Olağanüstü Darbe


Sana bir kez ya da başka bir merak bahis - diğer zamanlarda o tamamen onun içine ise bir kadın fırçalar bir adam gelişmeler olduğunu, onun kelime veya dikkat olumsuz ve alaycı bir sırıtma ile yanıt nasıl.

Saygı - Bu sorunun cevabı biraz basit ama son derece önemli bir dönem.

SHE SİZE arzu ve olumlu yanıt İÇİN SİZİN İÇİN BAZI İLGİLİ sahip olması gerekir.

Bu bağlamda iki ana yol alabilirsiniz:

1. (Ne) bir beceri sayesinde. 2. Sayesinde sizin kişilik (kim).

Bana açıklamaya çalışayım ...

Kadın barmenler çok çekti merak ettiniz. Bir barda sıcak çocuklar, çünkü mı?

Hayır! Onlar o barda en çok saygıyı hak çünkü. Onlar kendi beceri gösteren geçerli bir nedenden dolayı, çalışma ve orada. % 99 oranında diğer tüm adamlar sadece asılı ve "basit" görünümlü ve çekici olması için başka yollara başvurmak zorunda.

Peki ya sanatçılar ya da komedyenler hakkındaki? Onlar herkesten daha iyi, onların kişilikleri tüm dünyaya göstermek ve kadınlar, kendilerine bu yüzden çok kötü.

Öte yandan, bir kadın pasör kışkırtıcı bir şey söyleyin. Olumsuz bir görünüm ve sert bir kelime geri almak için garanti edilir ... eğer şanslıysanız kadar onun tarafından göz ardı edilemez.

Neden? Bu sadece herhangi bir saygı kazanmak ve onu doğru dürüst yaklaşım nasıl bilmediğini göstererek, kendiniz için saygı eksikliği gösterdi.

Burada, belirli bir durumda değişiklik dinamikleri nasıl saygı derecesi bir kaç gerçek hayattan örnekler.

Sevimsiz bir pick-up hattı ile bir kadının bir yaklaşım varsa, size saygı hakkını istiyorsunuz beceri ya da bir kişiliğe sahip olmadığını göstermektedir. Doğal bir konuşma beceri, ve gerçek ve diğerlerinden farklı olmak isteyen kişiliğe sahip değilsiniz.

Öte yandan, kadının varlığı onun için geliyor gibi görünen bile, durum ilgili rahat ve nötr bir şey derseniz, o sadece çok olumlu cevap verebilir ... o size saygı gösterir ve çünkü ... Aslında o kendinize saygı saygı duyar.

O akıllı ve sosyal zeki ise, o da nadir gibi adamlar nasıl gerçekleştirmektedir.

Eğer çok ısrarcı ve ileri bir tarihte, cinsiyet ve sevgi gibi umutsuz rastlayabilirsiniz. Bu kadın ve pantolon uydurarak güç eksikliği beceri eksikliği gösteriyor. Neden bunun için herhangi bir saygı olsun istiyorsunuz?

Tersine, diyor her şeyi kabul etmiş ve o supplicative bir şekilde istediği her şeyi yapıyor, pasif, wimp gibi davranmaya devam edersen - ya ve bariz nedenlerden ötürü saygı duyulması olmaz.

Unutmayın, o size saygı varsa, o sizinle birlikte olacak.

Beni yanlış yapmayız. Ben onunla samimi bir ay önce bir kadının saygı kazanç çalışması gerekir demiyorum. Siz sadece birkaç dakika içinde gerekli saygı alabilirsiniz.

Genuinity, gurur ile iletişim kurma yeteneği, ve ne olduğunu bir inanç ile doğru ve gerçekten güven ve yaratıcılık birkaç dakika içinde büyük bir saygı kazanacağım tasvir bir şekilde bir kadın için iltifat. Bu kısmen, bu kadar az adamlar bunu nasıl biliyorum çünkü.

Hatta daha ileri gitmek ve gülümseme size bir öfkeli, üzgün, depresif bir görünüm çok daha fazla saygı alabilirsiniz öneririz. Göz teması ve yaklaşım otomatik olarak söylediklerine saygı kazanacağım ve iletişim sonucu ne olacak.

Hiçbir şey yapmadan bakıyorum, zaman geçtikçe Öte yandan, iletişim tereddütlü, endişeli, doğa ve beceri eksikliği (temas başlatmak için yeteneği) ve kişilik (güven) eksikliği, giderek daha saygısızlık kazanmak.

Yani, saygı ile kendinizi ödüllendirin ve kadın göreceksiniz sonra, bir kaç!